Stop diskriminaciji

Autizam Srbija Savez udruženja Srbije za pomoć osobama sa autizmom

Projekat OkO naše dece

Ideja projekta „OkO naše dece“ jeste da putem foto-radionica, kroz fotografisanje na terenu, u interakciji kroz vršnjačku asistenciju i društvene mreže i putem fotografija koje skreću pažnju celokupnoj zajednici na ograničenja u njihovom svakodnevnom životu. Takođe i da doprinese ravnopravnom učešću i dostupnosti svih sadržaja društvenog života osobama sa autizmom uvažavajući njihove specifičnosti i na taj način smanji njihovu diskriminaciju.
Polaznici projekata „OkO naše dece“ koji su ujedno i njegovi neposredni korisnici, su mladi sa autizmom (19-22 godina), organizovani su i aktivni u Savezu udruženja Srbije za pomoć osobama sa autizmom. Oni su 6 nedelja fotografisali Beograd uz pomoć njihovih vršnjaka, fotografa, volontera AFA-e. Rezultat toga su 50 fotografija Beograda viđenog očima ovih mladih autora.
Fotografije koje će biti na izložbi biće ponuđene na prodaju ustanovama, kompanijama i pojedincima, koji će na taj način imati mogućnost da doprinesu ostvarenju cilja projekta, poboljšanju položaja i života osoba sa autizmom. 
Od najuspelijih fotografija biće štampane razglednice koje će se takođe prodavati.
Organizator projekta je AFA-Asocijacija Fotografskih Autora, a koordinator projekta je Dragan Kujundžić. Projekat je finansiran od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.
U ponedeljak 2. novembra u Kući Đure Jakšića u 19:00 se otvorena je  izložba .
Fotografije sa izložbe možete pogedati na sledećem linku

http://www.okonasedece.com/izlo381ba.html

UŽIVAJTE !

Promena veličine teksta

  • A  A  A  A  A  
«
»

Provera pristupačnosti

WCAG 2.0 (Level AA)

Štampanje stranice

Printanje stranice

Translate:

EnglishSerbian

Arhiva

 HomeMapa sajtaPristupačnost sajtaPojednostavljena verzija sajtaO udruženjuKontakt